Bez ryzyka i prosto pod Twoje drzwi. Nowa usługa prosto od rolników!

W czasie trwającej epidemii każde wyjście do sklepu stanowi nie lada wyzwanie. Z kolei dostawa przez internet może wiązać się z długim czasem oczekiwania. Rozwiązaniem jest e-warzywniak – zamawiasz wybrane produkty, a dostawę owoców i warzyw (w tym ziemniaków) otrzymujesz w ciągu maksymalnie 48h!

Fot. ewarzywniak24.pl

Jeżeli przerażają Cię kolejki w sklepach, a dostawa internetowego zamówienia zostałaby zrealizowana nie wcześniej niż za miesiąc, wówczas doskonałym rozwiązaniem jest możliwość zamówienia produktów bezpośrednio u lokalnego dostawcy. Opcja szybka, tania i bezpieczna. Warto zaznaczyć, że zamówione produkty spożywcze są myte i oczyszczone.

W jaki sposób przebiega proces logistyczny? Dostawca z Warszawy przyjmuje zamówienie, po czym kontaktuje się z rolnikiem i odbiera świeże produkty bezpośrednio od niego. Delikatne warzywa będą pakowane w oddzielne pudełka a łodyga owinięta wilgotnym ręcznikiem papierowym tak, by świeżość pęczków była idealna po transporcie. Według obowiązujących założeń, kompletowanie towaru może zająć maksymalnie 48 godzin.

Przykładowe ceny w ewarzywniak24.pl:

  • Buraki 1 kg – 3,00 zł
  • Por 1 szt. – 3,00 zł
  • Cebula 1 kg – 3,50 zł
  • Marchew 1 kg – 3,50 zł
  • Rzodkiewka pęczek – 2,80 zł
  • Jabłka Polskie Jonagort 1 kg – 4,50 zł
  • Kapusta biała 1 szt. – 7,50 zł
  • Ziemniaki 15 kg – 32 zł.

Za dowiezienie zamówienia do domu (pamiętając o maksymalnym limicie 29 kg) zapłacimy 15 zł. Dostawę można również zrealizować za pomocą Paczkomatu – wówczas koszt wysyłki wyniesie 13 zł.

Aby złożyć zamówienie, wystarczy odwiedzić stronę: https://ewarzywniak24.pl/ lub skontaktować się telefonicznie, wybierając numer: 663 408 930.

Niezależny portal Warszawa w Pigułce. Wydawca i właściciel: Capital Media S.C. ul. Grzybowska 87, 00-844 Warszawa
Kontakt z redakcją: [email protected]
Copyright © 2023 Niezależny portal warszawawpigulce.pl  ∗  Wydawca i właściciel: Capital Media S.C. ul. Grzybowska 87, 00-844 Warszawa
Kontakt z redakcją: [email protected]