Nie żyje znana restauratorka. Była zakażona Covid-19. Stworzyła jedną z najlepszych restauracji na Mazowszu

Nie żyje Adriana Maria Machnacz, twórczyni „Młynu Gąsiorowo”, jednej z najlepszych mazowieckich restauracji. Była zakażona Covid-19.

Fot. Pixabay / Warszawa w Pigułce

38-letnia restauratorka związana była z branżą gastronomiczną od 13 lat. Z wykształcenie była jednak ekonomistką i socjologiem.

Kuchnia Młynu Gąsiorowo szybko zdobyła uznanie. W gospodzie promowana była kuchnia północnego Mazowsza, przygotowywana według tradycyjnych receptur i sprawdzonych sposobów, ze składników pochodzenia lokalnego. Kuchnia została dwukrotnie nagrodzona PERŁĄ przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego za najlepsze potrawy regionalne.


Uwaga! Wszelkie prawa zastrzeżone. Kopiując treści i grafikę z naszej strony akceptujesz warunki umowy licencyjnej.

Copyright © 2016-2019 warszawawpigulce.pl  ∗  Polityka prywatności  ∗  Powered by BLUEICE Warszawę w Pigułce obsługuje Biuro Rachunkowe MP-Consulting i Partnerzy s.c.
c